Dnes má svátek Valérie , zítra slaví Rostislav .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

image-a6e7171a3f8511b683157d6b7a6824af143417fd01376f77da56047554f9387a-V.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Exodus bezdomovců, už nejsou ani v Tyršácích!

hala_v_tyrcch_1Jak se zdá, pardubičtí bezdomovci pomalu začínají vyklízet pozice na profláknutých pardubických místech. Zatímco v minulých letech jich na území města mohlo být podle neoficiálních odhadů až několik stovek a Pardubice byly velkým počtem lidí bez domova proslulé, nyní se jejich počty odhadují na desítky. Bulvár se nedávno přesvědčil, že jejich mizení z tradičních míst stále pokračuje!

hala_v_Tyrcch_2

V současnosti je podle ředitele městské policie Rostislava Hübla na území města kolem šedesáti lidí bez domova. „V poslední době jich ubylo opravdu hodně. Několik desítek jich odešlo pryč z města poté, co byla zbourána stará továrna Prokopka na Palackého,“ vysvětlil Bulváru policejní ředitel a dodal, že v současnosti policie ví o 11 až 12 místech, na kterých se bezdomovci pobývají. Mezi ně vždy patřilo třeba známé místo pod mostem přes Chrudimku na Vinici nebo stará opuštěná hala z roku 1989 na okraji Tyršových sadů. Před časem ji ale město zapečetilo a bezdomovci se usadili venku u jejích zdí. U zdí, které ale mají být podle plánu města v nejbližší době strženy. Alespoň o to už nějakou dobu usiluje město. V současnosti je celá záměr ve fázi hledání firmy, která demolici uskuteční.

Co ale bude s místními bezdomovci, pro které můžou být zdi haly životně důležité? Redaktoři Bulváru se vypravili zjistit, zda tam bezdomovci opravdu jsou a co se s nimi podle jejich mínění stane, až bude opuštěná hala zbourána. Jenže místo skupiny bezdomovců na místě čekalo jen opuštěné spáleniště při jedné ze zdí haly, které je obehnané zpřetrhanou policejní páskou. 

hala_v_Tyrcch_3

Můžeme jen hádat, jaký incident vedl k zapečetění místa a kam byli pravděpodobně vykázáni místní bezdomovci. Podle trendu, který provází bezdomovectví v Pardubicích je klidně možné, že i oni město opustili nadobro.

Filip Appl


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 135 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

BLV Paparazzi 2.jpg