Dnes má svátek Valérie , zítra slaví Rostislav .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

schlefrova.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Zibi slavil padesátku

zibi08

Které narozeniny se nejvíce slaví? Osmnácté? Třiatřicáté? U Zibiho je to jasné. Padesáté! Úžasnou narozeninovou šnůru má za sebou čerstvý padesátník – známý farář Zbigniew Czendlik. Bujaré oslavy probíhaly na několika frontách, tak se na ně pojďme podívat. Stojí to za to.


zibi03

ZAJEČÍ SVATBA

Zibi se narodil 6. září 1964 v polském beskydském městečku Brenna.

6. září 2014 – tedy v den svých padesátin – ale Zibi trochu „pracoval“, i když velmi příjemně.

Na úžasném Bisob Ranch Rožnov v jižních Čechách oddal Zdeňku a Zdeňka – dnes již oba Zajícovi. „Zaječí svatba“ se skvěle vydařila a svatebčané se mohli těšit na exkluzívní menu, které zapíjeli francouzským šampaňským. Mimochodem ZIBI je velkým milovníkem bublinek – samozřejmě má nejraději ty pravé. A ženich Zdeněk Zajíc pro to měl pochopení - je brand ambassadorem špičkového cognacu Godet.

Zibi je velmi populární v celé naší zemi. Ale doma je přímo zbožňován! Oslava na lanškrounské faře byla opravdu velkolepá a s gratulanty se netrhly dveře. Popřát svému faráři přišly stovky lidí a restaurace U Pastýře praskala ve švech. A podle očitých svědků i babičky odhazovaly berle a hole a tančily a tančily...

zibi13GOLF A CHARITA 

Součástí narozeniných oslav byly i golfové turnaje spojené s dobročinností. Na osmdesát golfistů v čele se Zibim se sešlo v Mladé Boleslavi na benefičním turnaji „ZIBI CUP PRO CESTU 121“. Cílem bylo pomoci starým a nemocným kněžím, kteří se ocitli v nouzi. Celkově vybral Zibi se svými parnery neuvěřitelných 150 tisíc korun.

Druhý golfový turnaj proběhl v Olomouci a ani tam se účastníci nenechali zahanbit a podpořili dobrou věc.

zibi15PRAŽSKÁ PÁRTY

„Jsem člověk šťastný, zatím zdravý a bohatý láskou. Nic mi nechybí. Ale lahvička bublinek mi radost rozhodně nepokazí. S úctou, Váš Zbigniew Czendlik.“

Tak takové bylo poslední slovo na pozvánce na pražskou narozeninovou „Zibi párty“  v jedinečné restauraci Culinary Aroma v Galerii Harfa. Zibi, jak řekl v úvodním projevu, přijel osobně za Pražáky, protože „oni neradi jezdí na vesnici“.

ZIBI01Párty, která se protáhla do ranních hodin, se opravdu vydařila. Zibimu přišel poblahopřát kardinál Dominik Duka, který převzal charitativní dary vybrané na golfovém Zibi cupu. Kardinál přál Zibimu zdraví, méně depresí a více úsměvu. Mezi pozvanými hosty se to jen hemžilo celebritami, Petr Janda, Jan Rosák, moderátoři, modelky, podnikatelé, prostě komplet pražský šoubyznys.

Zibi si zatančil, popil svou oblíbenou Becherovku a odvezl si z Prahy plné auto dárků. A v těch bublinkách se, jak sám řekl, opravdu může i vykoupat... :-)


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 53 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

krychlic.jpg