Dnes má svátek Marcela , zítra slaví Alexandra .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

1237873_4783433442373_366051455_n.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Bulvár
Pardubičtí milionáři - co by dělali s miliardami?

altPokud spadne do klína půl třetí milliardy korun člověku, který dosud žil od průměrné výplaty k průměrné výplatě, nebude vědět, co si s takovým balíkem počít. Věděli by, jak s částkou 2 466 000 000 korun naložit lidé, kteří jsou na velké peníze zvyklí? A chtěli by vůbec takovou sumu vyhrát?

Roman Šmidberský, hokejový boss

To je těžká otázka, co bych s takovou částkou dělal. Určitě bych část věnoval na dobročinné účely, zbytek bych zřejmě investoval do oblastí, do kterých investuji už teď, to znamená do strojírenství.

A kolik bych z toho dal na charitu? My už nyní, aniž bychom něco vyhráli, peníze na charitu dáváme. Příliš jsem nad tím nepřemýšlel, ale dal bych na dobročinné účely zhruba třetinu. Ovšem, když si uvědomím, jaké projekty podporujeme, tak pokud by jim přišla takhle obrovská částka, tak by ty lidi pravděpodobně skončili na jednotce intenzívní péče (smích)...

Jiří Novák, podnikatel, majitel Hotelu Zlatá štika

U mě je to naprosto jednoznačné. Vzhledem k mému stáří, je mi už šestašedesát let, pokud bych takovou sumu vyhrál, investoval bych ji z devadesáti procent do sítě hospiců v České republice. Seniorů přibývá a jejich odchod ze života je většinou velice smutný a v ne úplně pěkných podmínkách, takže proto bych většinu peněz dal na tyto účely.

S nějakými většími penězi jsem už pracoval, takže mám dobrou představu, jak bych takhle velkou sumu investoval.

Libor Joska, šéf holdingu enteria

Chtěl nechtěl, jelikož nesázím, tak ani nemohu vyhrát. A ani takto velké výhry, můj zvyk nesázet nezmění. A pokud bych hypoteticky takovou to částku vyhrál, tak co s ní? No na to se nedá reálně odpovědět, jelikož je to prostě, tak velká částka, že 99% lidí v této zemi nemůže pořádně odpovědět co by s tím udělali, včetně mě! Takže co s tím? Dal bych z toho každému v republice stejně, takže Zeman i bezdomovec pod mostem by dostali 274 korun a rázem by bylo po 2,4 miliardy!

Jozef Koprivňanský, podnikatel ve stavebnictví

Co bych s tím dělal? To bych opravdu nevěděl, využití bych na to neměl asi žádné... Člověk se pořád rozvíjí tím, že pracuje. Když jsem vydělal svoje první peníze, tak jsem je investoval do svého rozvoje třeba tím, že jsem se naučil létat s vrtulníkem, naučil jsem se používat nové technologie, například termovizního měření.

Určitě bych z těch peněz část využil na cestování, ale jak dál s těmi penězi naložit, to bych nevěděl, protože mě baví si peníze vydělat. Přijít k takovým penězům výhrou bych rozhodně nechtěl.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 53 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

hasici-v-knihovne.jpg