Dnes má svátek Jaroslav , zítra slaví Vlastislav .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

DSC_1016_web+.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Bulvár
Hokejky vyhlíží Bulise. Zatím marně.

hokejky_treninkV půlce července by se většina lidí nejradši viděla někde u vody. I hokejisté to mají podobné, jen ta jejich voda má jiné skupenství. Hráči HC Dynamo Pardubice dnes poprvé vyjeli na trénink na ledě. Trenér Miloš Říha mladší má k dispozici na následující tři týdny velmi široký kádr.

 

Trenéři rozdělili hráče do dvou skupin. Po skupině pardubických „stálic“ tak nastoupili noví mladí hráči, kteří přišli na zkoušku, nebo třeba útočník Jiří Cetkovský, který zatím stále čeká na smlouvu, nebo brankář Filip Landsman.

První půlka tréninku byla věnovaná technice bruslení, tzv. power skatingu. Tuto část vedl někdejší ligový hráč a skvělý střelec Marek Zadina. „Bude mít power skating na starost celou sezonu. Vždycky to byl výborný bruslař,“ vysvětlil Zadinovu úlohu Miloš Říha mladší. Ten poté čelil otázce na šířku mančaftu, v žertu nejprve odpověděl, že by chtěl mít k dispozici ještě více hráčů. „Do sezony si chceme nechat 28 hráčů,“ sdělil Miloš Říha mladší. Po konci přípravy by tak měla Říhova parta zchudnout o zhruba deset hráčů.

Z potenciálních posil, které jsou v současnosti na zkoušku v kádru Dynama, zaujalo jméno švédského „rambouska“ Ludwiga Niederbacha. Dvacetiletý stokilový pořízek v loňské sezoně v nižší americké soutěži nasbíral 146 trestných minut v 31 utkáních. Že by se stal náhradou mlátiče „Cecka“ Cetkovského?  

A co Bulis?

Velkým tématem při skládání týmu je též návrat bývalého reprezentanta a hráče NHL i KHL Jana Bulise. Ten před sezonou odmítl lukrativní zahraniční nabídky a stále rozmýšlí, zda hokej dál hrát. „Seděli jsme spolu v pátek. Ale nedokážu vůbec odhadnout, jak se rozhodne. Po letech v zahraničí si teď nejspíš užívá s rodinou. Nechávám to na něm, určitě by ale mužstvu měl co dát,“ řekl k angažmá bronzového medailisty z olympiády v Turíně Miloš Říha mladší.   

I navrátilec Tomáš Rolinek by Bulise v kabině Dynama viděl rád. „Bral bych ho hned všemi deseti. Ale znám se s ním a vím, jak má myšlení. Má svoji hlavu. Myslím si, že vím, jak to dopadne,“ odpověděl Bulisův spoluhráč z mistrovské sezony 2004/2005 Tomáš Rolinek.

Lukáš Zitka

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 11 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

hasici-v-knihovne.jpg