Dnes má svátek Robert , zítra slaví Blahoslav .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

image-4d745bd3d4c0d53a77a3be92523e2fd7ac76a7143b3001fef863583401bd8d21-V.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Bulvár
BAR-MANka

11143085_1668703803342186_2440311819160301144_nMaybe

Maybe jste si už všimli a maybe jste tam už byli. Maybe je nová Scuderie a právě tu si tento měsíc vzala naše Barmanka na mušku.

Po usednutí do jednoho z boxů jí byl nabídnut nápojový lístek, na kterém majitelé značně ušetřili. Prostor a papír. I když se naše Barmanka těší výbornému zdraví a brýle nosí jen sluneční, aby zjistila, co se vůbec v kavárně nabízí, potřebovala lupu. Na to naštěstí majitelé mysleli a ke každému lístku jednu přiložili. Body plus.

 

A kafe taky dobrý! Ristreto (nebo piccolo, už si ale vyberte :) ) má pěnu, zchladit ho můžete tatrou nebo mlíkem, ale není třeba. Milá obsluha ke kávě nabídne vodu nebo pivo (zvláštní výběr, ale zřejmě naši Barmanku dobře odhadli, další body plus).

Návštěva v novém podniku naší Barmance doslova nedala spát, a tak se do Maybe vydala i v pátek po půlnoci. A dobře udělala. Nejen, že se bavila, zjistila také, že Grand ještě žije a na drink na terase nikdy není zima. Ale nesmíte si těch drinků dát moc, abyste si cestu na třídu Míru nezkracovali střemhlav dolů – z terasy a ze schodů.

Poněkud lepší nápad je drinky vytancovat. Dj hraje tak akorát pro cílovou skupinu – mladé lidi, kteří se prostě o víkendu chtějí bavit. A je fakt, že v Maybe se zaručeně pobaví.

Nová kavárna a bar s výhledem na Zelenou bránu zatím hlásí zkušební provoz, ale my si přejeme, aby taková zůstala. Tak snad to vyjde. Maybe.

Nabídka alkoholu: 3/5

Nabídka nealka: 4/5

Prostředí: 5/5

Páteční atmosféra: 5/5

Káva: 4/5

Obsluha: 5/5

Celkové hodnocení: 5/5 (Tohle se fakt povedlo!)

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 8 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

krychlic.jpg