Dnes má svátek Zikmund , zítra slaví Alexej .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

image-0964e80200e188cab4d5a569b587477de5c1a20f90c4c01bebd1623971f8fbbd-V.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Petra Janů II.

janu_rozhovor_iiKam tedy jezdíte méně ráda, kde se to takhle dá říct?

To se nedá takhle paušalizovat. Je to podle toho, jak se sejdou lidi. Někdy je to těžší práce, někdy lehčí. Senzační region je třeba severní Morava. Tam sice nejsou žádný peníze, jsou tam velký sociální problémy, ale publikum je tam naprosto bezkonkurenčně nejlepší. Třeba Brno, to už je složitější, ale zase třeba Mikulov nebo Znojmo, tam pijou víno, tam je to báječný. Brňáci, ty jsou takoví… Je s nima trochu práce. Zajímavý jsou taky jižní Čechy. I když tam mám chalupu, mám ráda jižní Čechy i Jihočechy, tak jsou tam některý místa… Třeba ve Veselí nad Lužnicí se mi jednou stalo, že skončila písnička a já jsem jim musela říct, že je konec. Oni tam seděli, čučeli, tak jsem jim musela říct, že už ta písnička skončila. To bylo strašný.

 

A sem do Pardubic teda jezdíte ráda?

A co vám na to mám říct, jasně, že sem jezdím ráda… (smích) Víte co, upřímně, moc si nepamatuju, jaký je kde publikum. Beru to kus od kusu a buďto je to senzační nebo řeknu, hele, kluci, to s nima byla práce, co? Ale konec je většinou takovej, že přidávám, když je to koncert, tak mám standing ovations. Takhle to funguje.

Nemáte někdy na tom pódiu chuť být na druhé straně a třeba takhle na plese si jít zatancovat?

Ne. Od mládí jsem na plesy chodila jenom zpívat. Spíš jsem chodila na diskotéky.

No jo, vždyť vy jste vlastně původně rockerka, co byste taky na plese dělala…

Teď jsem zase rockerka (smích).

Máte za sebou šňůru koncertů s Věrou Špinarovou. Jaké to bylo a jak se vám vlastně společně zpívalo?

To se hodně povedlo, byl to naprostej sukces. Zpívat s Věrou, to bylo hodně zajímavý, protože já jsem to brala jako rovnocený partnerství a až na konci toho turné jsem se dozvěděla, že Věra soupeřila. Koukala jsem na to jako blázen, říkala jsem si, že jsme dospělý holky, který ukážou, co uměj, každá máme svoje publikum, který se prolíná, takže nemáme zapotřebí soupeřit… Kdepak. Taky to odnesla, pak ji odvezli do nemocnice.

Poslední, vlastně s přechozím vyřčeným nesouvisející věc – jak bylo na Maledivách?

Tam bylo nádherně. Věra se po tý naší šňůře složila, já jsem udělala ještě dva koncerty. Původně byly tři, ale jela jsem do Olomouce a začalo mě škrábat v krku, takže ten třetí jsem odehrála až teď. Sedmnáctýho ledna jsem dělala Vánoce v Lomnici nad Popelkou (smích). Muselo se to přeložit, no.

Měla jsem antibiotika, Vánoce jsem proležela a říkala jsem si, že mi to na sluníčku pomůže. Ono mi to pomohlo, že jo, ale vrátila jsem se a ono se mi to vrátilo taky. Jsem z toho úplně na prášky, morduju se s tím…

Připravil: Miloš Spáčil

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 10 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

krychlic.jpg