Dnes má svátek Zikmund , zítra slaví Alexej .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

kocka2.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Nejdřív se zničili na kole, pak se dokrmili u Růži

kliemtna_koloDynamákům začala letní příprava. Začátkem května také představili první posily. Tým posílili tři bývalí hráči Mladé Boleslavi, Tomáš Klimenta, Michal Bárta a Martin Rýgl. První den hokejisty čekaly zátěžové testy. Boleslavská trojice po prvním tréninku v Pardubicích vyrazila na oběd do restaurace k dalšímu známému z kádru Mladé Boleslavi, Martinu Růžičkovi.

 

Tomáš Klimenta šlapal na kole jako divý, dlouho pak svůj výkon rozdýchával. „Doufám, že budeme hrát tam, kde všichni chceme hrát. Asi vím, co se ode mě čeká, tak asi pětadvacet třicet gólů bych mohl zvládnout,“ s úsměvem odpovídal udýchaný Tomáš Klimenta. Poté ale zvážněl a zopakoval, že očekává, že Dynamo bude hrát nahoře.

První zápas mezi dospělými odehrál Tomáš Klimenta v sezoně 2002/2003 proti Pardubicím. „Mám na to matnou vzpomínku. Už ani nevím, jak to dopadlo, ale myslím si, že jsme prohráli,“ lovil v paměti Tomáš Klimenta. Nová posila Dynama nemá až tak děravou paměť, jak si myslí. Na Valentýna roku 2003 prohráli „kočky“ s Pardubicemi doma 1:2. Paradoxní je, že jednu branku dal Bílým tygrům Jaroslav Kudrna, který po návratu z Ruska několik sezon za Liberec odehrál a druhou přidal Radoslav Kropáč, slovenský útočník, který těsně předtím přišel do Pardubic právě z Liberce.

Tomáš Klimenta

Bývalý kapitán středočeského týmu začínal s hokejem v Jablonci nad Nisou. Dvaatřicetiletý útočník se první extraligové šance dočkal v dresu Liberce, perličkou je, že první extraligový zápas odehrál proti Pardubicím. Od roku 2009 hrál za Boleslav, v sezoně 2011/2012 krátce hostoval v Třinci a ve Slezsku s ním byli natolik spokojení, že hostování nakonec změnili v přestup. Po jedné celé sezoně v Třinci, kdy se zaskvěl především v play-off (ve 13 zápasech nasbíral 10 bodů) se opět vrátil do Boleslavi, které pomohl k historickým postupům do play-off v loňské i letošní sezoně. Je mu čerstvě 32 let.

Martin Rýgl

Rodák z Jablonce nad Nisou začínal s hokejem v Liberci. Stejně jako Tomáš Klimenta si extraligovou premiéru odbyl právě v dresu Bílých tygrů. Až do sezony 2009/2010 střídal extraligový Liberec s různými týmy první ligy. Po jedné a půl sezoně v severočeském klubu se přesunul na hostování do Mladé Boleslavi, se kterou si zahrál baráž. Následující sezonu strávil v Chomutově a opět hrál baráž, ten ho v další sezoně poslal na hostování do Karlových Varů. Po této sezoně se vrátil zpět do Chomutova, kterému úspěšně pomáhal s návratem do nejvyšší soutěže. V poslední sezoně přestoupil od Pirátů do Mladé Boleslavi, se kterou si zahrál play-off, v deseti zápasech nasbíral tři asistence.

Michal Bárta

Osmadvacetileté pravé křídlo stejně jako dvě předchozí posily nakouklo prvně do extraligy v dresu Liberce. Až do roku 2011 víceméně trávil půlku sezony v kabině Bílých tygrů a druhou půlku na hostování v první lize. Stabilně začal v extralize nastupovat od sezony 2011/2012. V loňském ročníku v 50 zápasech základní části v zelených trikotech Bruslařského klubu pobral slušných dvacet bodů (6+14) a v deseti zápasech play-off si stejně jako Rýgl připsal tři body.

 

Lukáš Zitka

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 11 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

krychlic.jpg