Dnes má svátek Irena , zítra slaví Rudolf .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

kocka2.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Co na to Krychlič?

kryhliKdo jste dorazil na Apríla do ABC klubu na oslavu 15. narozenin pardubických punkerů Dukly Vozovny, mohli jste vidět Václava Kulhánka křepčit na pódiu. Stejně jako v klipu stejnojmenné skupiny s názvem Květina. Do Pardubic přišlo v dubnu jaro a zamávalo i s Krychličem. 

 

Prvního dubna slavila jubileum pardubická skupina Dukla Vozovna, která vás v září udělala hvězdou svého videoklipu. Jak jste si koncert užil? 

Úžasné, senzace. Už nebude větší úspěch v mém životě. Lidé mě nosili po sále na ramenou, pak se se mnou chtěli fotit.  Myslel jsem, že se udělá tak dvacet třicet fotek a ono to přitom trvalo hodinu! Hodinu jsme se objímali s těmi krásnými dívkami. V Mozaice jsem si předtím koupil tričko Dukly Vozovny, takže jsem po pódiu lítal v tom tričku a červeném saku. Kluci z kapely mi řekli, že si s publikem můžu dělat, co chci. Ochranka sice měla obavu, aby mě fanoušci nestáhli z pódia, ale byla to paráda.

Kolo k vám patří skoro stejně neodmyslitelně jako váš účes. Nedávno kvůli placenému parkování zužovali silnici v Labské ulici. Co si myslíte vy o podmínkách pro cyklisty v Pardubicích a okolí?

Tam se vždycky jezdilo špatně kvůli kostkám. Občas je to o život. A nejen tam. Velmi nepříjemné je to i směrem na Nemošice. Když jede auto, tak se kolikrát cyklista o něj skoro tře. Řidiči tam mají dodržovat třicítku, nedělá to ale zdaleka každý. V Pardubicích je pár míst, kde je to nebezpečné. Já to ale většinou řeším tak, že z kola sesednu. Dříve byly výmoly mezi nemocnicí a záchrankou, naštěstí už jsou ale opravené. 

Poslední dobou hýbe společností debata o šikaně. Setkal jste se s ní i vy? Nejen při vašem dospívání, ale poté i jako učitel?

Učil jsem asi čtyři roky a se šikanou jsem se v této pozici nesetkal. Ani jako žák jsem s ní moc problémů neměl. Okamžitě jsem se vždy bránil tím, že jsem to ventiloval, nedržel jsem to v sobě. Řekl jsem to doma, učitelce a tak dále, takže tomu byl pokaždé rychlý konec. Když jsem pak učil sám, tak třeba šikana vůči učitelům nebyla žádným velkým a častým problémem. Kluci a holky občas blbli, ale bylo to v mezích. Další druhy šikany, jako třeba kyberšikana přišla až s rozvojem moderních technologií a to jsem se už ve školství nepohyboval. Myslím, že dnes to kolikrát způsobuje i jakási neznalost těch dětí. Děti by měly být lépe informovány, co si můžou dovolit a co ne. A tam by měla být vidět spolupráce školy a rodiny. Když jsou rodiče proti učitelům, tak je to špatně, měla by to být symbióza. Takové případy by měly být hned známy. Tehdy si děti nedovolily to, co dneska. Je uvolněnější doba.    

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 8 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

BLV Paparazzi 2.jpg