Dnes má svátek Valérie , zítra slaví Rostislav .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

schlefrova.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Bulvár
Osobnosti fandí Dynamu

387116_017Dynamo, to jsou Pardubice a Pardubice, to je Dynamo. Hokej se ve městě hraje už od roku 1913, hokejový klub tady byl založen o deset let později. Od roku 1950 jsou pardubičtí hokejisté v nejvyšší lize, ze které nikdy nesestoupili. Teď na klub, který se pyšní jmény jako Hašek, Martinec, Šejba, Šťastný nebo Hemský, čeká nejtěžší zkouška za poslední roky. BARÁŽ...

Celkem dvanáct kol, které rozhodnou, zda NAŠE DYNAMO PARDUBICE zůstane dál vlajku extraligové příslušnosti. Bojovat za to musí nejenom hráči na ledě, trenéři a celý realizační tým mužstva, hodně teď záleží také na fanoušcích a jejich podpoře. „Pardubičtí fanoušci s námi žijou už spoustu let, očekávám, že nás teď přijdou podpořit,“ věřil před startem baráže generální manažer klubu Dušan Salfický.

POJĎME DO TOHO

První barážové utkání s českobudějovickým Motorem potvrdilo, že fandové Dynama jsou srdcaři, takže hlasatel mohl ohlásit FULL HOUSE. Plný barák hnal hokejisty vpřed a po prvním prohraném utkání (snad bude pro Budějovice platit, že „první vyhrání z kapsy vyhání“) neopadne. DYNAMO PROSTĚ NESMÍ PADNOUT!!!

OSOBNOSTI FANDÍ DYNAMU

Za vítězstvím v baráži žene pardubické hokejisty nejenom plná aréna, hokejem žije celé město a palce drží i jeho osobnosti.

Martin Charvát, primátor Pardubic

Věřím tomu, že fanoušci nás poženou dopředu, věřím týmu, který dnes kolem klubu je a vidím práci za posledních pár týdnů, myslím, že hokejisti jsou dobře připravení. Teď je to na nich.

Petr Dohnal, ředitel Východočeského divadla Pardubice

Podporuji všechny talentované a úspěšné lidi, i když se jim třeba právě nedaří. Doufám, že se ukáže, že je tady spousta schopných hokejistů, kteří mají co ukázat.

Jozef Koprivňanský, podnikatel

Pardubickým hokejistům fandím už dlouhá léta. Letos je to trochu zvláštní a mám z toho trošku obavy, protože si nedovedu představit, jak bychom trávili zimu bez pardubického hokeje. 

Martin Korba, ředitel Dostihového spolku Pardubice

Baráž je pro Dynamo jako Taxis pro Velkou pardubickou. Přeju Dynamu ať ho překoná bez pádu.

Jiří Ševčík, hudebník

Já jim držím moc pěsti a v téhle souvislosti trošku humoru - vzpomněl jsem si na svůj dětský idol Wayne Gretzkyho, který řekl něco ve smyslu „neproměním sto procent střel, ale když vím, že proměním každou desátou střelu, střílím desetkrát víc“. Takže s trochou humoru přeju klukům, aby zvládli střílet desetkrát víc.

HOLAŇ: ŽIVOTNÍ ŠANCE

Dynamo uspořádalo před baráží diskuzní kotel s fanoušky, kterého se vedle generálního manažera Salfického a primátora Charváta objevil i hlavní trenér mužstva Miloš Holaň. Snad si hokejisté vezmou k srdci jeho slova, která zopakoval fanouškům:  „Musí si uvědomit, a věřím, že už si to uvědomují, že mužstva z první ligy cítí životní šanci, která už pro ně nikdy nemusí přijít. Pro nás je to zase životní šance v tom, že můžeme pokračovat v extralize. Je rozdíl pracovat a hrát v extralize a v první lize. To si musí všichni uvědomit, jít do toho úplně nadoraz a věřme tomu, že nějakou kartu vytáhnem.“

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 148 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

krychlic.jpg