Dnes má svátek Oto , zítra slaví Jaroslav .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

image-24be40867a924a58c2d0aa65bec23bb84d8014aada93b67041bc36272e8fe9f5-V.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Bulvár
Volby kazí dovolenou

DSCN4798Být politikem, to je v očích běžného hospodského povaleče parádní Havaj. Žádný šmír a saze, v klimatizované kanceláři se moc nezapotíte, docela slušná výplata, v některých funkcích auto se šoférem, sličná asistentka... To je holt jiná písnička než ve fabrice. No jo, ale každé čtyři roky vás čeká výběrové řízení zvané volby, po kterých můžete o místo přijít. A čtrnáct dní se válet na pláži v exotickém ráji, to je skoro provokace voličů. Jak se zdá z malého průzkumu Bulváru, nejoblíbenější destinací politiků v roce voleb jsou tak domácí luhy a háje.

 

Českou kotlinu, případně dovolenková místa u našich nejbližších sousedů, si oblíbili nejenom politici, kteří se na podzim budou snažit dostat to sněmovny, basu s nimi drží i jejich kolegové.


MARTIN NETOLICKÝ, hejtman Pardubického kraje

Dovolen_MN2

V hejtmanovi ochotnický duch nezmizel, přestože jako bývalý člen DS Hýbl již několik let nenacvičil žádné představení, vystřihl si v červnu dvojroli v rámci noční šifrovací hry Časosvět. Nejprve sehrál na jednom ze stanovišť roli inkvizitora na druhém pak armádního generála Ludvíka Krejčího. Na dovolenou se teprve chystá, a to v podzimních měsících do severských zemí.


JIŘÍ SKALICKÝ, poslanec

dovolen_Choltice_2017_Riki

Dovolenou s manželkou nejraději trávíme v České republice a doma v Pardubickém kraji. Často míříme do podhůří Orlických hor, letos jsme vyráželi i na výlety v okolí Pardubic. Třeba s naší fenkou Riki na zámek v Cholticích. Vím totiž, že mnoho lidí vyráží na dovolenou do dalekých, někdy až exotických krajů, ale doma máme taky mnoho hezkých míst, která – bohužel – často ani neznáme. Přitom i v Pardubickém kraji je krásně.


JAKUB RYCHTECKÝ, náměstek primátora Pardubic

DSCN4775

Jako každý rok vybíráme s manželkou dovolenou hlavně podle dětí, které milují koupání, a také abychom se cítili bezpečně. Letos jsme si užili týdenní pobyt v Maďarsku v termálních lázních v Budapešti, kde jsme vedle koupání navštívili místní zoo, plavili se po Dunaji a prohlédli si krásné historické centrum města. Další dovolenou neplánuji, rádi jezdíme na chatu na čerstvý vzduch a houbaříme. V srpnu se děti těší na Sportovní park Pardubice v parku Na Špici.


PETR BAJER, místostarosta Holic, předseda Strany soukromníků ČR

DSC_0404

Šéf soukromníků nemá před podzimními volbami rozhodně moc času. Dovolenou má proto už dávno za sebou. Vyrazil na ní s rodinou už prvního května, kdy se vydal do egyptské Hurghady. Jak Bulváru řekl, slaný vzduch mu jako astmatikovi dělá dobře. Pokud jde o aktivní odpočinek, ten tráví po troškách na své chalupě v Orlických horách. Jako vášnivý houbař se tady vyřádí, ani nám nechtěl prozradit ta správná místečka.


ROMAN LÍNEK, 1. náměstek hejtmana Pardubického kraje

IMG-20170719-WA0000

Největší část letošní dovolené trávíme s manželkou s našimi vnučkami. Máme jich od dvou dcer dohromady pět a nechceme si nechat ujít jejich nejkrásnější věk. Starší dcera žije v Nizozemí, a tak jim jsou vzácné i kopce našich Orlických hor, kam často jezdíme. Děti se ale těší i na Pardubice a místní příměstské tábory a třeba na šmoulí zmrzlinu v místní cukrárně.


MARTIN CHARVÁT, primátor Pardubic

20108148_784188061762144_2439282138383622618_n

Vedení Pardubic počkalo, až se z Maďarska vrátí Jakub Rychtecký a svorně si vzalo dovolenou. Po primátorovi se v červenci slehla zem, naposledy byl facebookem viděn v Římě, odkud hlásil: „Prázdniny v Římě byly úžasné a vrcholem byl fantastický koncert U2.“


MICHAL KORTYŠ, náměstek hejtmana Pardubického kraje

P6090468

Hejtmanův náměstek miluje Slovinsko. On hory, jeho manželka, které něžně říká Kortýnka, pláže. Jeden rok tam proto jedou šlapat po horách, druhý rok užívat moře. Letos to byl Michalův rok, takže po Julských Alpách se ženou Janou a přáteli nachodili během týdne čtyřicet kilometrů. „Chodili jsme i po architektuře a historických památkách,“ upřesnil pro Bulvár Kortyš. Ten si právě také užíval pracovní dovolenou v Levoči na festivalu Dni Majstra Pavla. Zastavil se také na Salaši u Franka, kde společně s manželkou předvedl svoje kuchařské umění. Pro Slováky si připravil výbornou ňamku - smažené naložené tvarůžky.


MARTIN KOLOVRATNÍK, poslanec

FullSizeRender

Přímo za volantem jsme zastihli Martina Kolovratníka, který vzal rodinu na desetidenní dovolenou do Nízkých Tater. „Jedeme směrem na Ružomberok. Máme portugalského vodního psa, stejného, jakého má i Obama, a právě v Ružomberku se koná sraz portíků,“ zdůvodnil cíl své letošní dovolené novopečený předseda Hospodářského výboru.


ROBERT KLČO, předseda představenstva Dopravního podniku města Pardubice

klco"Dovolenou s manželkou a dětmi trávíme v České republice výlety po Pardubickém kraji. Návštěva Kuksu a výšlap na Sněžku stojí určitě za zhlédnutí, zrovna tak potápění v našich lomech nebo prohlídka Křivoklátu. Paddlběžka - nový pardubický dvojboj – jak řekla moje žena. To si půjčíte koloběžku, dojedete na ní do Kunětic, kde ji v přívozu vyměníte za paddlboard, na kterém po Labi doplujete do Parku na Špici. Prostě špica."

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 7 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

BLV Paparazzi.jpg