Dnes má svátek Rostislav , zítra slaví Marcela .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

kočka2.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Bulvár
Holaň dostal padáka, přichází Kopřiva

koprivaŠpatné výsledky posledních zápasů pardubických hokejistů zlomily vaz dosavadnímu hlavnímu trenérovi áčka Miloši Holaňovi. "Hlavním důvodem tohoto kroku jsou neuspokojivé výsledky a herní projev A mužstva," uvedl generální manažer klubu Dušan Salfický. Holaně na postu hlavního trenéra střídá Břetislav Kopřiva, Otakar Janecký zůstává asistentem.

Novým hlavním trenérem pardubických hokejistů se ve čtvrtek 25. října 2018 stal Břetislav Kopřiva. Zkušený kouč vedl čtvrteční dopolední trénink ve velké hale ČSOB Pojišťovna ARENY. „O změně na postu hlavního trenéra jsem se dozvěděl ve čtvrtek těsně před dopoledním tréninkem. Vedení klubu mi oznámilo tuto změnu a po debatě jsem se rozhodl tuto pozici přijmout a že jdu do toho. Chci klubu, v němž pracuji, pomoci,“ řekl osmašedesátiletý kouč po čtvrteční tréninkové jednotce.

Zkušený trenér začínal s hokejem právě v Pardubicích, kde hrával v šedesátých letech v mládežnických kategoriích. V polovině osmdesátých let se stal trenérem a vedl mužstva v Hradci Králové, Třinci, na Slávii nebo ve Vsetíně. V minulosti byl také trenérem mládežnických reprezentací.

Co pro vás znamená vést první tým Dynama?

V Pardubicích, kde jsem se narodil, jsem leccos prožil a beru za vysokou poctu, že se stávám hlavním trenérem Dynama. Vést Pardubice pro mě mnoho znamená. Uvědomuji si zároveň obrovskou zodpovědnost vůči celé organizaci a fanouškům pardubického hokeje. Všichni musíme pracovat na výsledkovém zlepšení a udělat pro něj všechno. Věřím, že kluci zaberou. Neříkám, že dříve nepracovali ale chyběly nám výsledky.

Již máte za sebou čtvrteční trénink…

Věnovali jsme se především činnostem, s nimiž máme největší problémy, těmi jsou přesilové hry. Pracovali jsme i na obraně, abychom změnili systém defenzívy. Branek jsme dostávali mnoho, základem vítězství je přitom vždy defenzíva. Ta vede k úspěšným výsledkům. Musíme se snažit, abychom pomáhali brankářům, hráli zodpovědně do obrany a zároveň aktivně.

Vaším prvním utkáním v nové roli je východočeské derby…

Shodou okolností jedu ke svému prvnímu utkání do Hradce Králové, kde jsem hrál i trénoval dlouhou dobu. Působil jsem zde ve všech možných funkcích. Na derby se těším a zároveň respektuji sílu Mountfieldu. Chceme se na zápas důsledně připravit a uspět. Kluci jsou profesionálové, určitě se ničeho nebojí. Samozřejmě i jim vadí výsledkový propad, který se odrazil v umístění v tabulce. Čeká nás nový zápas a chceme v něm bodovat. Jdeme do derby s cílem jej vyhrát.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 10 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

BLV Paparazzi.jpg