Dnes má svátek Marcela , zítra slaví Alexandra .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

DSC_0790_web.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Ustojí pardubická koalice aféru kolem premiéra?

fanyNa pondělí 19. listopadu je svoláno pardubické městské zastupitelstvo, které by ze svého středu mělo vybírat nového primátora a radní. Opozice se ale chytila aféry kolem premiéra Babiše a vyzývá koaliční strany, aby ještě přehodnotily svůj záměr vstoupit do vlády nad městem společně s hnutím ANO.

Pardubice by podle koaliční dohody měla vést koalice vítězného hnutí ANO, ODS, Koalice pro Pardubice, Sdružení pro Pardubice a ČSSD. Na ustavujícím zastupitelstvu by se staronovým primátorem měl stát Martin Charvát reprezentující právě hnutí ANO. Pokud si to ale po cause premiérova syna ostatní koaliční subjekty nerozmyslí. Vyzývá je k tomu alespoň František Brendl, lídr uskupení Pardubáci společně. To tvoří Pardubáci, Patrioti a STAN.

"Ve světle nových skutečností a informací Vás, nově zvolení zastupitelé Pardubic, vyzýváme, abyste zvážili skutečnosti, které vyplavaly na povrch až po Vašich podpisech koaliční smlouvy s hnutím ANO 2011," píše se v prohlášení, které dnes František Brendl rozeslal. "Jsme přesvědčení a volby to ukázaly, že většina z nás, občanů Pardubic, si nepřeje, abychom byli “pobočkou Agrofertu “. Proto vám občané dali hlas."

Dnes rozeslané prohlášení dále vyzývá strany z koalice, aby se vrátily k jednacímu stolu. "Ukažme, že nám etika, mravnost, či morálka nejsou cizí a že se nedáme zastrašit anebo koupit za nějakou trafiku. Politická kultura se nyní dostala již na samotné dno, proto na Vás apelujeme, nepodporujme mafiánské praktiky a společně vytvořme co nejlépe fungující koaliční model pro Pardubice, který nebude ve stínu předsedy hnutí ANO a předsedy vlády ČR, Ing. Andreje Babiše a jeho již prokazatelně protiprávních činů. Vše co se nyní, v podvečer 17. listopadu děje, nemá s demokracií co dělat. Tento svátek je den, kdy si připomínáme pro nás tak důležitá výročí, na která bychom neměli a nesmíme zapomenout. Naopak si musíme stále připomínat, jak těžko se svoboda vybojuje, ale jak lehko o ni můžeme přijít. Nedovolme, aby naši svobodu znásilnila diktatura ať už jakákoli," píše se dále v prohlášení.

Pardubáci se ale obracejí nejenom na partaje, které utvořily s ANO novou radniční koalici, oslovují i samotné členy hnutí ANO: "Apelujeme zároveň i na ty, kteří v dobré víře kandidovali za hnutí ANO, aby na základě dnešních informací z médií zvážili své setrvání v zastupitelském klubu ANO a začali se společně s námi podílet na skutečném řízení města bez Andreje Babiše a jeho protiprávních praktik. Pro takové zastupitele jsou dveře našeho sdružení a zastupitelského klubu Pardubáci společně otevřeny.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 13 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

hasici-v-knihovne.jpg