Dnes má svátek Jiří , zítra slaví Marek .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

DSC_0827edit_web.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Bulvár
Co na to Krychlič?

Čas letí jako splašený. I Václav Kulhánek alias Krychlič se divil, že tak rychle utekla doba od posledního vydání Bulváru a máme před sebou další rozhovor. Ten jsme tentokrát nezačali ničím jiným než Kulturním parkem Pardubice.

 

Co na něj říkáte? Půjdete se podívat na koncerty konzervatoristů nebo na Plastiky či Hutku?

Každá kulturní akce mě oslovuje. Ale právě tyhle poslední dva návrhy mě nelákají. Myslím Plastiky a Hutku. Tu dobu nepovažuju za nijak super. Proti režimu jsem se nikdy nebouřil, byl jsem naučený, že inteligence spočívá ve schopnosti přizpůsobit se. A tyhle aktivity mi byly velmi vzdálený, a to i po umělecký stránce se mi nelíbily. Možná bych se na to šel podívat, ale asi by to nebylo nic moc.

Do Kulturního parku Pardubice určitě půjdeme, ale na něco jiného. Podle mého je to fantastické a je to změna pro každýho, kdo není u vody nebo na chatě.

 

Pardubický kraj dal Ředitelství vodních cest, což otevírá možnost splavnit Labe do Pardubic. Co si o tom myslíte?

Mám pocit, že v době, kdy je vody nedostatek by tahle věc byla zbytečně nákladná. Myslím, že přeprava by se dala řešit jinak, tohle by bylo za spoustu peněz málo muziky. Ale nejsem pochopitelně odborník. Pokud ovšem není voda, myslím, že by dopravní řešení mělo být jiné. Tedy pokud u nás nezačnou monzunové deště...

 

V telefonu slyším kvokání vašeho hejna slepic, což mi nahrává na poslední otázku. Je léto, cestujeme mnohdy i na několik dní mimo domov. Vy máte zvířat, o která se staráte, hodně. Jak řešíte každodenní péči o ně, když někam odjíždíte?

Velice jednoduše. Mám nakolik přátel, důchodců, kteří znají to základní, co se musí, aby dobyteček neměl nedostatek krmení či pití. Ti mi za nějaký peníz nebo protislužbu všechno obsluhují. Přestože vedle bydlí synovec se svým synem, nechci se na rodinu obracet. Nechci jim zbytečně přidělávat starosti. Jsou mladí, mají jich dost, chodí do zaměstnání, proto je nevyužívám. Požádám někoho, kdo pak třeba bude potřebovat mě, vzájemně se využíváme. Jednou se mi sice stalo, že jeden pán nechal odkrytej sud a v něm se mi utopili dva kohouti, ale to se stane jednou a příště si už každej dáme pozor.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 10 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

hasici-v-knihovne.jpg