Dnes má svátek Irena , zítra slaví Rudolf .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

DSC_0781_web.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
(ne) SMRTELNÝ Zbyněk Kusý

IMG_9041Jako blesk z čistého nebe zasáhla veřejnost zpráva o smrti bývalého generálního manažera pardubického hokeje, národní reprezentace a skvělého člověka Zbyňka Kusého. Nikdo tomu nemohl uvěřit. Stalo se! Zatímco si Zbyněk Kusý mohl užívat se svými kamarády golfu v Dubaji, zemřel osamocen ve svém pražském bytě pravděpodobně na selhání srdce. Ve věku pouhých 49 let. Oslavy svých padesátin se nedožil. Zbyněk Kusý byl sice tak trochu kontroverzní postavou, ale jeho manažerské výkony a charisma mu nikdo upřít nemůže. I proto náš titulek: (ne)smrtelný Zbyněk Kusý... Vzpomínejme na něj s úsměvem... Čest jeho památce!

 

MANAŽER

Většina Pardubáků znala Kusého jako „géem“, tedy generálního manažera zdejšího hokejového klubu. A to ve městě perníku a hokeje něco znamená. Tím spíš, když klub plácající se v problémech, postavil na nohy a dokázal pár tisícovek diváků proměnit na pravidelný full house, kdy v hale bylo deset tisíc lidí. Přivedl mnoho výborných hokejistů, uspořádal po vzoru NHL zápas pod širým nebem, za jeho érou jsou extraligové tituly. Nebo sportovně sice pro Čechy neúspěšný, ale organizačně velmi dobře zvládnutý hokejový šampionát v Praze.

Před třemi lety ale v Pardubicích dostal padáka. Rok potom pracoval jako sportovní ředitel fotbalové Slavie, se kterou se až do své smrti tahal o údajný třináctimilionový dluh, který klub neuznával. V současné době spolupracoval s miliardářem Davidem Beranem na investičních projektech v Číně a v Rusku.

POLITIK

Zbyněk Kusý byl příznivcem a podporovatelem prezidenta Miloše Zemana. Úspěšně kandidoval za Zemanovce v krajských volbách v Pardubickém kraji a neúspěšně v parlamentních volbách. Přispěl dokonce statisíci korunami na prezidentskou volební kampaň Miloše Zemana. Jeho přáteli byli i vlivní „hradní“ muži“ - kancléř Vratislav Mynář, poradce Martin Nejedlý nebo přítel prezidenta Zdeněk Štengl.

CASANOVA

Zbyněk Kusý měl rád krásné ženy. Krásné a hlavně mladé. Byl k nim pozorný a rád je zahrnoval luxusními dárky. Některé objevoval i díky zadní straně Bulváru. Kolik našich Koček mu asi podlehlo... :-)

MILOVNÍK VÍNA

Bílé, lehké, freshové italské víno. To měl Zbyněk Kusý opravdu rád a většinou nezůstalo jen u jedné lahve.. Pinot grigio – to byla jeho oblíbená odrůda :-) Zbyněk měl i svůj vyhrazený box ve vinných sklepech ve Starém Hradišti, kam zval své kamarády.

SPEKULACE

V souvislosti s náhlou smrtí Zbyňka Kusého se objevily spekulace o sebevraždě nebo dokonce vraždě. Policie případ vyšetřuje, ale tato verze není příliš pravděpodobná. Příčinou úmrtí byl zřejmě infakt.

HYPERAKTIVNÍ MANAŽER

Zbyněk Kusý „trpěl“ hyperaktivitou. A také vysokým krevním tlakem. Už v roce 2004 měl při hokejovém utkání náhlou příhodu. Na potíže se srdcem si stěžoval, bohužel byl i geneticky zatížen, jeho otec také zemřel na srdeční selhání. Jeho zdraví určitě nepřidal manažerský stres a výbušná povaha. Kolegovi, který s ním absolvoval den při hokejovém mistrovství světa v Praze před jednácti lety, vyprávěl, jak v rozčílení otevřel okno v O2 aréně a na ulici vyhodil mobil. Až po uklidnění vyšel ven, z hromady střepů vyhrabal simku a poslal si pro nový telefon...

PATAPUF

Černou vlajku by měl vyvěsit pardubický bar Patapuf. Do „Pata“ se Zbyněk vydával pravidelně při svých tazích Pardubicemi. V Patapufu oslavoval mistrovské tituly pardubických hokejistů. A v Patapufu má i svoje vyhrazené místo.

HVĚZDA ZBYNĚK KUSÝ

Zbyněk Kusý se po své smrti dostal na titulní strany většiny českých deníků, dokonce na titulku Blesku. Zprávy o jeho úmrtí prolétly hlavním zpravodajstvím televizí, vzpomínky na Zbyňka dávají přední sportovci, trenéři, osobnosti veřejného života. Všem až nyní dochází o jakou osobnost naše země přišla... Bohužel si to uvědomíme většinou až pozdě...

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 45 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

hasici-v-knihovne.jpg